Välj en sida

om mig

LEV NU

Uppväxt i Jakobsberg utanför Stockholm, var jag en glad tjej som alltid hade fullt upp med olika aktiviteter och kompisar. Vid 20 års ålder kom ett bryskt uppvaknande med en lungemboli. Va?! Livet var inte självklart längre. Jag började intressera sig allt mer för hälsa. Kunde man påverka sin kropp genom hur man lever och äter?

1995 påbörjade jag en fyraårig utbildning i basmedicin och homeopati. Det österländska tänket, att kropp och sinne hänger ihop, kändes rätt. Mer studier följde i HR/ledarskap, mindfulness och coaching.

Efter 20 års arbete inom försäljning och marknad kom vändpunkten, när första barnet föddes 2008. Att styra min tid blev allt viktigare. Det gäller att leva nu.

2012 startade jag eget företag. Men två barn i tät följd hade tärt på energin. En till synes oansenlig taggig grön växt skulle komma att ändra på det, aloevera.

Mer ork gav kraft att successivt bygga upp kropp och psyke. Den låga självkänsla som inte stämde överens med den kvinna jag ville vara.

Idag brinner jag för att inspirera, utbilda och coacha andra i att prioritera sin hälsa på ett långsiktigt hållbart sätt för ett aktivt liv. För mig är det utan tvekan grunden, för att kunna att leva fullt ut i den potential du är ämnad att vara.

Share This