karriärbyte och ny start

Har du också frågat dig själv vad du vill ha ut av livet? Du är ju på jobbet rätt mycket av din vakna tid. Gör du det du vill och faktiskt tycker om?

Att jobba med mig innebär möjlighet till en karriär där du bestämmer hur mycket du ska tjäna, din personliga utveckling och vilka mål du vill uppnå. Det är inte din tidigare erfarenhet eller utbildning som är viktigast för att lyckas här, utan din drivkraft, dina ambitioner och din arbetsinsats.

Här kan du vara din egen, samtidigt som du får trygghet genom att vara en del av ett globalt företag och jobba med ett etablerat varumärke. Det är inga risker, inga större investeringar eller kostnader. Vårt unika koncept kan öppna upp för goda ekonomiska inkomster över tid och internationella resor i arbetet.

Som självständig återförsäljare får du vara din egen chef, kan styra över din arbetstid och få mer frihet i vardagen. Vill du förändra ditt liv? Kanske starta vid sidan av det du gör nu och låta det växa över tid? Eller komplettera en befintlig verksamhet med produkter inom hälsa? Varför vänta?! Upplev vad vi kan erbjuda och börja lev så som du alltid önskat dig.

 

Utbildning och personlig utveckling

Jag vill vara din personliga mentor och ge dig de grundläggande kunskaper du behöver som återförsäljare. När du är klar med grunden, fortsätter vi med teamutbildning och ledarskap. Vi fokuserar på din personliga utveckling, stöttar, pushar och ger dig verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi har många olika events, resor och utbildningar att vara med på för din utveckling och att ha roligt tillsammans! 

 

Världsledande varumärke

Med fokus på det naturliga och rena har Forever kvalitetsprodukter baserade på Aloe Vera plantan som är ekologiskt producerad och skördad för hand. Flera av produkterna är Kosher och Halal godkända. Vår unika Nöjd Kund Garanti gör att kunden kan sända tillbaka varorna inom 90 dagar och få pengarna tillbaka. Som återförsäljare får du en ny produkt av Forever som täcker dina kostnader – en stor trygghet både för dig och dina kunder.

Så tjänar du pengar

För att starta behöver du ett startpaket med produkter, beloppet bestämmer du själv. Du får kunskapen du behöver för att sätta igång och tjänar pengar på försäljning av produkterna. Får du fler att starta som återförsäljare, får du en provision av deras sälj. När ditt team växer, når du nya inkomster och bonusnivåer. Ju fler du hjälper, desto bättre går det för dig. När du väl nått en nivå, åker du inte ned igen, även om du skulle ta en paus i din verksamhet. På toppnivå har du möjlighet till total ekonomisk frihet. 

Om det här låter intressant, så låt oss höras och diskutera dina möjligheter.

 

KARRIÄR på dina villkor

Jag ville helt enkelt bestämma över min tid. Följ serien där jag och kollegan Marie Wolter pratar om ett sätt att bygga en framtid, på våra villkor.

 

EN MÖJLIGHET – MÅNGA ANLEDNINGAR

"Jag kan styra min tid och min inkomst och även hjälpa andra till ett bättre mående och bättre ekonomi. Eftersom jag älskar att resa så ger dagens teknik mig möjligheten att arbeta världen över."

Marina, 53 år, Hudvårdsterapeut

"Jag ville styra över min egen tid och värderade vad som var viktigt för mig och hur jag ville leva mitt liv med min familj."

Marie, 28 år, Redovisningsekonom

"Jag hade länge drömt om att starta eget, men hade ingen affärsidé. Här finns allt jag ville ha - kvalitetsprodukter, färdig marknadsplan och ständig personlig utveckling."

Kia, 46, Marknadschef
Share This