Min story

Jag har haft dalar och toppar i livet som alla. Vill mycket och är ständigt på jakt efter bra sätt att få leva hållbart. Med det menar jag att orka med allt jag vill, att känna att jag räcker till och mår så bra som jag kan. 

År 2013 hände väldigt mycket. Jag var småbarnsmamma, mitt i ett frustrerande karriärbyte och tärande skilsmässa.  Stora förändringar som tog på krafterna.  Jag ville stötta, hjälpa, finnas till hands. Samtidigt vänja mig vid ett nytt liv som varannan veckas förälder.

Försökte skydda barnen så mycket att jag höll på att gå under själv. Hur skulle jag orka? Hur gör man? Hur kommer man vidare? Ingen av mina nära vänner hade gått igenom samma sorts kris. Hur skulle mamma-hjärtat klara det här?

Jag var i stort behov av verktyg som gav styrka.  Mentalt som fysiskt. 

”Hälsa har alltid intresserat mig. Nu blev det min överlevnads strategi.”

Hälsa har alltid intresserat mig. Nu blev det min överlevnads strategi. Stressen som kom från flera olika håll väckte en intensiv jakt på verktyg, kost och rutiner där jag kunde hämta kraft. Hålla i stormen. När man stressar i kris, bränner man ljuset i alla ändar. Idag är jag övertygad om att helheten jag hittade med kost, träning, mental träning och extra näring genom kosttillskott – varit avgörande för min styrka idag. Det har påverkat mitt liv så starkt och så positivt att jag vill förmedla till andra. 

”Kan jag inspirera och stärka EN där ute som kände som jag gjorde då, är det värt allt.”

Jag letade verktyg.. inspiration. Ägnade timmar åt att dyka in på internet för att få hjälp och hitta styrka. Saknade en bra portal då med blandning av mentala verktyg och tillskott som stärker på en tuff resa. Därför vill jag nå ut till dig här. Kan jag inspirera och stärka EN där ut som kände som jag gjorde då, är det värt allt. Idag vet jag att jag klarar mer än jag trodde. Att det går att bygga styrka över tid och att det är värt allt.

 

Förändringar är sällan enkla men tillhör livet självt. Vågar osäkra rädda jag, så vågar du. Vad det än är du vill uppnå. Du måste bara rita din karta och ställa in din kompass så att det passar dig. Fast ibland får du ta omvägar, slå ner snårskog med machete och kräla i leran. Men ser du målet, finns det alltid en väg. 

Det är alltid för tidigt att ge upp och det är aldrig för sent att börja.