Välj en sida

Det kan kännas oerhört naket att följa sin inre röst.

Att vara kreativ. Att skapa något ur sitt eget huvud, ur sina egna händer, med tillit till sin egen kunskap. Att bygga en verksamhet.

Som att ge sig ut på sköra bambi-ben och gå på osäker minerad mark. Och möter man någon på sin väg som frågar ”Vad jobbar du med egentligen?” känner man sig som en naken katt som inte vet om man ska vara vacker och bekväm i det naturen skapat, eller om man bara ska springa och gömma sig under första bästa filt.

Jag har bestämt mig för att fortsätta visa mig. Fortsätta min kreativa process och utveckla fler sätt att hjälpa dig.

För jag tror verkligen att jag kan hjälpa dig. Du som behöver se att styrka och sårbarhet hör ihop. Du som behöver veta att man kan ta ett steg i taget. Att ”big things have small beginnings”.

Du som behöver hjälp med hur man lyssnar till sin inre röst och vad man gör med den. Skitläskigt, men WTF. Om JAG kan, kan du.

Share This